Nintendo

Kirby & the Amazing Mirror arribarà a Nintendo Switch Online el 29 de setembre

Kirby & the Amazing Mirror arribarà a Nintendo Switch Online el 29 de setembre

Nintendo ha anunciat que el clàssic Kirby and the Amazing Mirror s’afegirà al servei de Nintendo Switch Online + Expansion Pass de Game Boy Advance el 29 de setembre.

Aquesta és una gran notícia per a tots els amants de la saga Kirby, ja que aquest és un dels títols més estimats de la franquícia. El joc, que originalment es va llançar per a la Game Boy Advance el 2004, ofereix una aventura única, amb elements multijugador que estaran disponibles per primera vegada en línia gràcies a les funcions de Nintendo Switch Online. Tanmateix, també s’hi podrà jugar de manera local.

Amb aquesta nova incorporació, els subscriptors de Nintendo Switch Online + Expansion Pass tindran l’oportunitat de reviure aquesta aventura clàssica a Nintendo Switch. Aquesta és una gran oportunitat per a aquells que no van poder jugar Kirby & the Amazing Mirror en el seu llançament original.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.