Nintendo

Kirby & the Amazing Mirror arribarà a Nintendo Switch Online el 29 de setembre

Nintendo ha anunciat que el clàssic Kirby and the Amazing Mirror s’afegirà al servei de Nintendo Switch Online + Expansion Pass de Game Boy Advance el 29 de setembre.

Aquesta és una gran notícia per a tots els amants de la saga Kirby, ja que aquest és un dels títols més estimats de la franquícia. El joc, que originalment es va llançar per a la Game Boy Advance el 2004, ofereix una aventura única, amb elements multijugador que estaran disponibles per primera vegada en línia gràcies a les funcions de Nintendo Switch Online. Tanmateix, també s’hi podrà jugar de manera local.

Amb aquesta nova incorporació, els subscriptors de Nintendo Switch Online + Expansion Pass tindran l’oportunitat de reviure aquesta aventura clàssica a Nintendo Switch. Aquesta és una gran oportunitat per a aquells que no van poder jugar Kirby & the Amazing Mirror en el seu llançament original.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content