Nintendo PlayStation Xbox

Operation Wolf Returns: First Mission ja disponible a consoles i PC

Operation Wolf Returns: First Mission ja disponible a consoles i PC

Microids ha anunciat avui el llançament de Operation Wolf Returns: First Mission per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC. Després del seu llançament inicial en realitat virtual, aquesta reinterpretació del clàssic Rail Shooter, creat originalment per TAITO, ara és accessible a diferents plataformes.

Els jugadors que ja tenen Operation Wolf Returns: First Mission VR a PSVR2 o Steam VR rebran accés gratuït a la versió no VR del joc. De la mateixa manera, aquells que comprin el joc a PlayStation 4, PlayStation 5 o Steam tindran l’oportunitat de gaudir tant de la realitat virtual com dels modes tradicionals.

Operation Wolf Returns: First Mission rendeix homenatge al joc d’arcade original de 1987 desenvolupat i publicat per TAITO. Desenvolupat per Virtuallyz Gaming, aquesta versiómanté l’esperit de l’original mentre introdueix una nova direcció artística. Els jugadors descobriran un món inspirat en les pel·lícules d’acció dels anys 80.

En la campanya en solitari o cooperativa, els jugadors assumeixen el paper d’un agent especial que lluita contra una nova organització criminal. Amb la missió de desmantellar l’organització, destruir la seva nova arma poderosa i rescatar els captius en camps adjacents, els jugadors s’enfrontaran a combats intensos.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.