Nintendo PlayStation

Ak-Xolotl arribarà en format físic per a PS4, PS5 i Switch

Tesura Games, l’estudi de desenvolupament de videojocs, té el plaer d’anunciar el llançament de l’esperada Edició Física d’AK-Xolotl. Aquest joc, que va ser nominat com un dels “Jocs Més Entretinguts” a Gamescom 2023 i va destacar a l’IndieDevDay 2023, estarà disponible per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch al primer trimestre de 2024 en edicions Estàndard i Col·leccionista.

Desenvolupat per 2Awesome Studio i publicat per Playstack, AK-Xolotl és un joc de tir roguelike que combina adorables axolots armats amb AK-47 i una jugabilitat mortalment única. Els jugadors podran explorar el regne animal mentre s’obren pas amb un impressionant arsenal d’armes de foc, potenciadors i un exèrcit de nadons axolots llests per a l’acció. A més, el joc compta amb una traducció al català cortesia de Projecte Ce Trencada.

Una característica distintiva del joc és la capacitat dels axolots de regenerar-se, el que permet als jugadors ressorgir més forts amb noves armes després de cada derrota. A més, els jugadors podran recollir ous i criar nous axolittles, personalitzant-los amb millores permanents per augmentar la seva potència de foc.

L’Edició Col·leccionista d’AK-Xolotl inclourà una caixa especial, un conjunt de postals, un clauer d’Axolittle, un llibre d’art, adhesius, un pin i un CD amb la banda sonora del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.