Nintendo PlayStation

Ak-Xolotl arribarà en format físic per a PS4, PS5 i Switch

Tesura Games, l’estudi de desenvolupament de videojocs, té el plaer d’anunciar el llançament de l’esperada Edició Física d’AK-Xolotl. Aquest joc, que va ser nominat com un dels “Jocs Més Entretinguts” a Gamescom 2023 i va destacar a l’IndieDevDay 2023, estarà disponible per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch al primer trimestre de 2024 en edicions Estàndard i Col·leccionista.

Desenvolupat per 2Awesome Studio i publicat per Playstack, AK-Xolotl és un joc de tir roguelike que combina adorables axolots armats amb AK-47 i una jugabilitat mortalment única. Els jugadors podran explorar el regne animal mentre s’obren pas amb un impressionant arsenal d’armes de foc, potenciadors i un exèrcit de nadons axolots llests per a l’acció. A més, el joc compta amb una traducció al català cortesia de Projecte Ce Trencada.

Una característica distintiva del joc és la capacitat dels axolots de regenerar-se, el que permet als jugadors ressorgir més forts amb noves armes després de cada derrota. A més, els jugadors podran recollir ous i criar nous axolittles, personalitzant-los amb millores permanents per augmentar la seva potència de foc.

L’Edició Col·leccionista d’AK-Xolotl inclourà una caixa especial, un conjunt de postals, un clauer d’Axolittle, un llibre d’art, adhesius, un pin i un CD amb la banda sonora del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content