Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy arribarà el 25 de gener

Capcom ha anunciat durant la Tokyo Game Show que Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy farà el seu debut en diverses plataformes. Els jugadors podran preparar-se per a un enfrontament a la sala de judicis mentre Apollo Justice pren el centre de l’escena a Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Windows i PC a través de Steam el 25 de gener de 2024.

Aquesta trilogia inclou casos de Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies i Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice, prometent als jugadors una àmplia gamma de batalles legals.

El joc ha estat remasteritzat per a plataformes modernes. La trilogia presentarà una millora en la resolució HD, animacions més suaus i una relació d’aspecte de 16:9, fent que el drama sigui més immersiu que mai. La interfície d’usuari també ha estat renovada per adaptar-se a les mides de les pantalles d’avui en dia.

Altres novetats destacables

Estudi d’Animació: Els jugadors poden muntar accions, gestos i línies memorables de personatges estimats com Apollo Justice, Phoenix Wright i Athena Cykes. Combina-les amb fons de joc i pistes de música per crear escenes entretingudes.

Sala de l’Orquestra: Reviu la intensitat dels moments clau a la sala de judicis amb un total de 175 pistes musicals, incloent-hi cançons dels concerts d’orquestra d’Ace Attorney i música de fons de cada joc de la col·lecció.

Galeria d’Art: Aprofundeix en el món d’Ace Attorney darrere de les escenes amb una col·lecció de més de 500 peces d’art, il·lustracions i art de fons.

DLC Prèviament Disponible: Gaudeix del contingut addicional que abans estava disponible com a DLC de pagament, com ara paquets de vestits i episodis especials, ara inclosos gratuïtament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content