Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy arribarà el 25 de gener

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy arribarà el 25 de gener

Capcom ha anunciat durant la Tokyo Game Show que Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy farà el seu debut en diverses plataformes. Els jugadors podran preparar-se per a un enfrontament a la sala de judicis mentre Apollo Justice pren el centre de l’escena a Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Windows i PC a través de Steam el 25 de gener de 2024.

Aquesta trilogia inclou casos de Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies i Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice, prometent als jugadors una àmplia gamma de batalles legals.

El joc ha estat remasteritzat per a plataformes modernes. La trilogia presentarà una millora en la resolució HD, animacions més suaus i una relació d’aspecte de 16:9, fent que el drama sigui més immersiu que mai. La interfície d’usuari també ha estat renovada per adaptar-se a les mides de les pantalles d’avui en dia.

Altres novetats destacables

Estudi d’Animació: Els jugadors poden muntar accions, gestos i línies memorables de personatges estimats com Apollo Justice, Phoenix Wright i Athena Cykes. Combina-les amb fons de joc i pistes de música per crear escenes entretingudes.

Sala de l’Orquestra: Reviu la intensitat dels moments clau a la sala de judicis amb un total de 175 pistes musicals, incloent-hi cançons dels concerts d’orquestra d’Ace Attorney i música de fons de cada joc de la col·lecció.

Galeria d’Art: Aprofundeix en el món d’Ace Attorney darrere de les escenes amb una col·lecció de més de 500 peces d’art, il·lustracions i art de fons.

DLC Prèviament Disponible: Gaudeix del contingut addicional que abans estava disponible com a DLC de pagament, com ara paquets de vestits i episodis especials, ara inclosos gratuïtament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.