Xbox

Hotel Barcelona, de Swery65 i Suda51, es mostra per primera vegada

Hotel Barcelona, la col·laboració entre els reconeguts dissenyadors de jocs Swery65 i Suda51, s’ha donat a conèixer amb un tràiler de jugabilitat durant la retransmissió digital de Xbox. Aquest joc, autodescrit com una experiència d’acció paròdica del gènere “slasher”, pren inspiració d’una àmplia gamma de temes de terror.

A Hotel Barcelona, els jugadors hauran d’enfrontar-se a una àmplia varietat d’adversaris, des d’entitats d’altres mons fins a taurons millorats amb intel·ligència artificial, tot mentre es troben atrapats en un bucle temporal que es repeteix sense fi i està ple de assassins en sèrie implacables. El que diferencia aquest joc és la intriga única on els jugadors han de confiar en les seves pròpies versions passades, ja difuntes, per navegar per aquesta experiència angoixant.

Durant la retransmissió, tant Swery com Suda van fer aparicions per aprofundir en el projecte. Swery va compartir algunes reflexions sobre els orígens no convencionals del joc, recordant com Suda va proposar espontàniament la col·laboració sense discussió prèvia. A més, va revelar que la seva inspiració per al joc provenia de la icònica pel·lícula de Stanley Kubrick, ‘El resplandor’. Suda va explicar el seu procés creatiu, explicant com van col·laborar en el concepte inicial i expressant la seva admiració per la dedicació de Swery en fer realitat Hotel Barcelona, posant en relleu que aquest projecte no era només un discurs buit sinó un regal tangible als aficionats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content