Sector

Monster Hunter desvetlla novetats i avançaments pel 20è aniversari

L’última actualització de Monster Hunter Now presenta una funció de Realitat Augmentada, que permet als jugadors capturar moments memorables amb els seus monstres preferits del joc en el món real. Aquesta característica promet millorar l’experiència immersiva del joc i connectar els jugadors amb les seves estimades criatures d’una manera innovadora.

A més, s’ha confirmat el llançament de la primera gran actualització per a Monster Hunter Now al desembre. Aquesta actualització introduirà nous tipus d’armes i deslligarà nous monstres formidables perquè els jugadors els desafiïn i els vencin. L’addició de contingut fresc s’espera que mantingui els jugadors compromesos i ansiosos per explorar el món en constant evolució de Monster Hunter.

Com a regal especial per als aficionats de tota la vida, el març de 2024 marca el 20è aniversari del llançament del títol original de Monster Hunter al Japó. Per donar principi a les celebracions, s’ha revelat un logotip del 20è aniversari, juntament amb la primera peça de la sèrie d’art del 20è aniversari. Aquestes avançaments van ser presentades durant el Programa Especial en Línia de la Tokyo Game Show, generant emoció entre els aficionats de tot el món.

Tot i que els detalls específics sobre les festivitats del 20è aniversari es mantenen secrets, s’espera que es reveli més informació en un futur pròxim. S’anima tant als jugadors com als entusiastes a romandre atents a les actualitzacions, ja que Monster Hunter es prepara per celebrar dues dècades d’aventures emocionants i caça de monstres.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content