Nintendo PlayStation

Arcade Game Zone arribarà a PlayStation 5 i Nintendo Switch

L’experiència de recreatives Arcade Game Zone arribarà en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch. Aquest títol promet portar els jugadors en un viatge inoblidable a través de la història dels videojocs, combinant el millor del passat i el present.

El joc compta amb una sala arcade virtual que reuneix 40 minijocs, incloent-hi 30 rèpliques fidels de clàssics de les sales recreatives i 10 jocs icònics com dards, futbolí, billar i més. Els jugadors poden desafiar els seus amics en una varietat de jocs multijugador, recreant la diversió i la competència d’una autèntica sala recreativa.

Arcade Game Zone també ofereix una atmosfera lluminosa i un entorn que sembla un somni fet realitat, permetent als jugadors reviure la màgia de les arcades clàssics. El joc està dissenyat per ser accessible per a tothom, siguin fanàtics dels jocs retro o nous en el món dels jocs arcade.

Les característiques destacades inclouen 40 minijocs en una sala recreativa virtual, jocs multijugador clàssics per a fins a 4 jugadors sense connexió, taules de puntuació i un entorn màgic per a una experiència de joc inesperada.

Arcade Game Zone ja està disponible per reservar en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch, amb un llançament previst per a principis de 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.