Nintendo PlayStation

Arcade Game Zone arribarà a PlayStation 5 i Nintendo Switch

L’experiència de recreatives Arcade Game Zone arribarà en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch. Aquest títol promet portar els jugadors en un viatge inoblidable a través de la història dels videojocs, combinant el millor del passat i el present.

El joc compta amb una sala arcade virtual que reuneix 40 minijocs, incloent-hi 30 rèpliques fidels de clàssics de les sales recreatives i 10 jocs icònics com dards, futbolí, billar i més. Els jugadors poden desafiar els seus amics en una varietat de jocs multijugador, recreant la diversió i la competència d’una autèntica sala recreativa.

Arcade Game Zone també ofereix una atmosfera lluminosa i un entorn que sembla un somni fet realitat, permetent als jugadors reviure la màgia de les arcades clàssics. El joc està dissenyat per ser accessible per a tothom, siguin fanàtics dels jocs retro o nous en el món dels jocs arcade.

Les característiques destacades inclouen 40 minijocs en una sala recreativa virtual, jocs multijugador clàssics per a fins a 4 jugadors sense connexió, taules de puntuació i un entorn màgic per a una experiència de joc inesperada.

Arcade Game Zone ja està disponible per reservar en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch, amb un llançament previst per a principis de 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content