Ordinador

Astronimo, l’última proposta de Thunderful disponible en accés anticipat

Astronimo, l’última proposta de Thunderful disponible en accés anticipat

Thunderful i Coatsink han llançat avui la seva última aventura cooperativa de plataformes, Astronimo, en accés anticipat. Aquest viatge interestel·lar convida els jugadors a deslligar les seves ments creatives i resoldre trencaclosques dinàmics en un univers vibrant i ple de color.

Astronimo és una barreja de construcció i trencaclosques de plataformes, que permet fins a quatre jugadors col·laborar tant de manera local com en línia. L’editor de mons del joc ofereix una varietat d’eines perquè els jugadors puguin crear nous reptes, construccions èpiques o enginys capritxosos.

La narrativa segueix quatre empleats de Hypergiant Inc. que es troben atrapats en un planeta desconegut. Els jugadors han d’utilitzar la seva creativitat per resoldre trencaclosques, construir coets i recollir prou antimatèria per alimentar un portal cap a casa.

El joc ofereix una campanya estrafolària i plena de diversió que combina plataformes i personalització. Els jugadors poden cartografiar una galàxia sencera, amb tres planetes complets amb més de 20 hores de contingut i nombroses descobertes. L’Accés Anticipat comença amb un planeta i tres minillunes per explorar, juntament amb l’Editor de Mons.

L’Editor de mons permet als jugadors crear nous reptes, crear seqüències de vídeo o fins i tot construir i decorar planetes sencers. Un cop acabades, aquestes creacions úniques es poden compartir a Steam Workshop perquè la comunitat d’Astronimo les pugui gaudir.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.