Ordinador

Astronimo, l’última proposta de Thunderful disponible en accés anticipat

Thunderful i Coatsink han llançat avui la seva última aventura cooperativa de plataformes, Astronimo, en accés anticipat. Aquest viatge interestel·lar convida els jugadors a deslligar les seves ments creatives i resoldre trencaclosques dinàmics en un univers vibrant i ple de color.

Astronimo és una barreja de construcció i trencaclosques de plataformes, que permet fins a quatre jugadors col·laborar tant de manera local com en línia. L’editor de mons del joc ofereix una varietat d’eines perquè els jugadors puguin crear nous reptes, construccions èpiques o enginys capritxosos.

La narrativa segueix quatre empleats de Hypergiant Inc. que es troben atrapats en un planeta desconegut. Els jugadors han d’utilitzar la seva creativitat per resoldre trencaclosques, construir coets i recollir prou antimatèria per alimentar un portal cap a casa.

El joc ofereix una campanya estrafolària i plena de diversió que combina plataformes i personalització. Els jugadors poden cartografiar una galàxia sencera, amb tres planetes complets amb més de 20 hores de contingut i nombroses descobertes. L’Accés Anticipat comença amb un planeta i tres minillunes per explorar, juntament amb l’Editor de Mons.

L’Editor de mons permet als jugadors crear nous reptes, crear seqüències de vídeo o fins i tot construir i decorar planetes sencers. Un cop acabades, aquestes creacions úniques es poden compartir a Steam Workshop perquè la comunitat d’Astronimo les pugui gaudir.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content