Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

NARUTO x BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS presenta un nou tràiler especial

NARUTO x BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS presenta un nou tràiler especial

Abans del seu llançament el 17 de novembre, NARUTO x BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS ha presentat un nou tràiler del sistema de joc i un vídeo avançat del seu mode d’història especial. El joc ja està disponible per reservar en diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC.

En el mode de batalla, els jugadors tindran accés a una àmplia llista de més de 130 personatges, amb 10 noves incorporacions. Podran utilitzar diversos combos i fins i tot canviar de líder per mantenir la pressió sobre els seus oponents. Les habilitats de Ninjutsu també jugaran un paper crucial, permetent als jugadors seleccionar fins a 6 habilitats i transformar-se en una forma més poderosa. A més, els jugadors podran desencadenar tècniques secretes, i fins i tot combinar-les quan es triïn personatges específics.

Per als nous jugadors, el joc introdueix un mode de control senzill, que els permet executar combos amb un sol botó. Aquest estil de control complementa l’esquema de control tradicional conegut pels fans de la sèrie STORM.

Mitjançant batalles individuals o en línia, els personatges podran pujar de nivell, desbloquejar opcions de personalització i descobrir altres elements desbloquejables, com ara escenes finals. Les batalles fora de línia ofereixen flexibilitat per triar l’estil de joc preferit. Els jugadors podran perfeccionar encara més les seves habilitats participant en el mode en línia, que ofereix opcions de partida casual i classificada.

El mode història permet als jugadors reviure batalles icòniques de la sèrie Naruto, amb escenes d’anime per a una experiència més clàssica. Mentrestant, el mode d’història especial presenta una nova narrativa ambientada durant els esdeveniments de BORUTO, on Boruto descobreix un home misteriós anomenat Merz que busca iniciar una guerra.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.