Nintendo PlayStation

art of rally confirma la seva data de llançament en format físic

Meridiem Games ha anunciat que l’Edició Deluxe física d’art of rally estarà disponible a partir del 29 de setembre. Aquest joc, desenvolupat i publicat originalment per Funselektor Lads Inc., els creadors d’Absolute Drift, i distribuït físicament per Serenity Forge, transporta els jugadors a l’època daurada dels ral·lis, amb una impressionant col·lecció de cotxes icònics que abasten les dècades dels anys 60 als 80.

Meridiem Games ha assumit la responsabilitat del disseny, fabricació i distribució a les botigues especialitzades europees de l’Edició Deluxe d’art of rally per a Nintendo Switch.

L’Edició Deluxe d’art of rally estarà disponible tant per a PlayStation 5 com per a Nintendo Switch el 29 de setembre a les botigues especialitzades europees. Aquesta versió inclourà una capsa especialment dissenyada amb il·lustracions exclusives, una placa de tela inspirada en el joc i un pòster a tot color que presenta els fascinants cotxes disponibles en el joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.