Nintendo PlayStation

art of rally confirma la seva data de llançament en format físic

Meridiem Games ha anunciat que l’Edició Deluxe física d’art of rally estarà disponible a partir del 29 de setembre. Aquest joc, desenvolupat i publicat originalment per Funselektor Lads Inc., els creadors d’Absolute Drift, i distribuït físicament per Serenity Forge, transporta els jugadors a l’època daurada dels ral·lis, amb una impressionant col·lecció de cotxes icònics que abasten les dècades dels anys 60 als 80.

Meridiem Games ha assumit la responsabilitat del disseny, fabricació i distribució a les botigues especialitzades europees de l’Edició Deluxe d’art of rally per a Nintendo Switch.

L’Edició Deluxe d’art of rally estarà disponible tant per a PlayStation 5 com per a Nintendo Switch el 29 de setembre a les botigues especialitzades europees. Aquesta versió inclourà una capsa especialment dissenyada amb il·lustracions exclusives, una placa de tela inspirada en el joc i un pòster a tot color que presenta els fascinants cotxes disponibles en el joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content