Ordinador

Detained: Too Good For School mostra un tràiler explosiu

Thermite Games i O.T.K Games (conegut per The Vagrant) han presentat un tràiler del seu proper joc de lluita narratiu, Detained: Too Good For School. Està previst que arribi a Steam Early Access el 2024. El tràiler mostra seqüències de combat, una narrativa ramificada i elements de jugabilitat diversos, convidant els jugadors a submergir-se en un món totalment interactiu amb l’oportunitat de forjar noves relacions.

A Detained: Too Good For School, els jugadors guiaran una estudiant a través dels carrers de la ciutat de Swinster després d’una temporada de sis mesos en un centre de detenció juvenil. Afectada per la tràgica pèrdua del seu germà, la protagonista s’enfronta a una decisió: canalitzar la seva agressió acumulada contra el món criminal de la ciutat o enfonsar-se com una antiheroïna despietada.

La jugabilitat ofereix un combat ràpid i dinàmic contra onades d’adversaris, reforçat per una àmplia gamma d’armes, accessoris i més de 90 habilitats desbloquejables i millorables. El paisatge de Swinster City ofereix oportunitats per al desenvolupament del personatge mitjançant assistència a classes, entrenament al gimnàs, feines a temps parcial i la realització de missions secundàries per guanyar diners extra.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.