Nintendo PlayStation

art of rally Deluxe Edition crema roda en format físic a Nintendo Switch i PlayStation 5

art of rally Deluxe Edition crema roda en format físic a Nintendo Switch i PlayStation 5

Meridiem Games ha llançat l’edició física de art of rally Deluxe Edition per a PlayStation 5 i Nintendo Switch. Aquest títol, desenvolupat originalment per Funselektor Labs Inc. i publicat físicament per Serenity Forge, s’inspira en l’època daurada dels ral·lis, oferint cotxes icònics dels anys 60 als 80.

L’edició Deluxe inclou una caixa amb il·lustracions exclusives, un patch de tela inspirat en el joc i un pòster a color amb els cotxes que els jugadors podran conduir en el joc. Els jugadors podran competir en desafiaments diaris i setmanals, buscant el primer lloc en les taules de classificació.

art of rally ofereix una experiència de conducció autèntica, amb opcions per a principiants i modes de conducció que desafiaran els conductors més experimentats. Els jugadors podran utilitzar trucs de conducció de ral·li.

El joc compta amb un mode Carrera que permet als jugadors viure l’època daurada del ral·li, recorrent 72 etapes en llocs com Finlàndia, Noruega, Japó, Alemanya o Kenya. A més, ofereix més de 50 cotxes de ral·li emblemàtics dels anys 60 als 80.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.