PlayStation

SIDE BULLET es llançarà a PlayStation 5 el 4 d’octubre

L’estudi sud-coreà PressA ha revelat avui que SIDE BULLET arribarà a PlayStation 5 el 4 d’octubre, com a títol gratuït.

Ambientat en una selva de formigó urbana, els jugadors s’enfrontaran tant entre ells com a estranys monstres. Trieu un lluitador d’un dels nou càrtels, incloent-hi Psicòpates, Agents Especials i Presoners. Cada càrtel ofereix la seva pròpia habilitat passiva coneguda com a avantatge únic i les armes especials es poden utilitzar juntament amb habilitats actives conegudes com a avantatges.

En el llançament, SIDE BULLET inclourà els modes Battle Royale Solo i Battle Royale Trio, es presentarà més contingut en futures actualitzacions. Com a joc gratuït, SIDE BULLET ofereix microtransaccions, però aquestes no són bonificacions de pagament per guanyar. En canvi, hi ha paquets d’articles, que inclouen elements cosmètics personalitzables, així com el Premium Battle Pass que permet als jugadors guanyar diverses recompenses addicionals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content