Nintendo Ordinador PlayStation

Ninja Kidz: Time Masters disponible a PlayStation, Nintendo Switch i PC

El joc d’acció i aventura, Ninja Kidz: Time Masters, ha estat llançat oficialment. El joc, publicat per SelectaPlay, ara està disponible en format digital a Nintendo Switch, PlayStation i PC a través de Steam. Els usuaris de Xbox podran jugar-hi a partir del 20 d’octubre.

Ninja Kidz: Time Masters, basant en el canal de YouTube de Ninja Kidz, s’inspira en els clàssics jocs de lluita. Oferint als jugadors una aventura de viatge en el temps per rescatar els tres grans mestres d’arts marcials de les urpes del malvat Dr. Disaster. El joc compta amb quatre personatges jugables, cadascun amb moviments especials i tècniques úniques, i suporta el mode cooperatiu local per a fins a quatre jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.