Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Aspyr i Crystal Dynamics anuncien la col·lecció remasteritzada de Tomb Raider I-III

Aspyr i Crystal Dynamics s’han unit per anunciar Tomb Raider I-III Remastered, protagonitzada per Lara Croft. Aquesta col·lecció inclou els tres primers títols de la sèrie Tomb Raider: Tomb Raider, Tomb Raider II i Tomb Raider III, meticulosament restaurats amb millores gràfiques i de rendiment. A més, incorpora totes les expansions i nivells secrets, oferint una experiència completa per als seguidors de la saga.

Desenvolupada i publicada per Aspyr, aquesta col·lecció definitiva ja es pot reservar avui mateix i té prevista la seva data de llançament per al 14 de febrer de 2024. Els jugadors podran gaudir d’aquesta experiència a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC a través de Steam i GOG.

Tomb Raider I-III Remasteritzada amb Lara Croft permet als fans de sempre i als nous jugadors reviure les primeres aventures de Lara Croft com mai. Els jugadors tindran l’oportunitat de redescobrir l’acció clàssica i la jugabilitat innovadora que van contribuir a pionera el món dels videojocs en 3D. Aquests jocs van marcar l’inici d’una estimada franquícia que ha venut més de 95 milions de còpies arreu del món des del seu debut el 1996, consolidant Lara Croft com un dels personatges de videojoc més reconeguts a nivell mundial.

Els jugadors podran personalitzar la seva experiència alternant entre gràfics millorats i els originals sobre la marxa, així com canviant entre els esquemes de control clàssics i moderns. La col·lecció també introdueix diverses millores de qualitat de vida, com el bloqueig de la càmera i suport per a assoliments.