Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

La Batalla d’Onigashima arriba a One Piece: Pirate Warriors 4

Els fans de ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 tenen un nou motiu d’alegria, ja que el joc presenta The Battle of Onigashima Pack, un contingut descarregable (DLC) que porta els jugadors a través d’un viatge a un dels arcs més icònics de la sèrie ONE PIECE. Aquest DLC inclou tres nous personatges que s’incorporaran a la llista del joc.

The Battle of Onigashima Pack se centra en l’èpica Batalla d’Onigashima i presenta els següents personatges:

Luffy (Batalla d’Onigashima): Els jugadors poden assumir el paper de Luffy, el valent Capità dels Pirates del Barret de Palla, mentre es compromet en una confrontació a vida o mort amb Kaido, l’encara del tirà emperador que governa Wano Country. En aquesta intensa batalla, Luffy aprofita el redemptor poder de la fruita del diable, desencadenant la seva forma definitiva – Gear Five. Els jugadors poden experimentar l’emoció d’utilitzar el moviment especial Gear Five de Luffy per transformar-se temporalment i jugar en aquest estat millorat.

Kaido (Batalla d’Onigashima): Com a part d’aquest DLC, els jugadors també poden prendre el paper de Kaido en la seva Forma Humà-Bestia. Amb la fruita mítica de tipus Zoan “Fish-Fish Fruit, Model: Azure Dragon”, Kaido està envoltat d’escates, que li atorguen una força augmentada i devastadors atacs potenciats per Haki. Kaido empunya una clava de ferro, emprant moviments especials i combinacions per llançar ofensives implacables, deixant poc espai als oponents per contraatacar. A més, en executar atacs aeris, Kaido pot dirigir-se simultàniament a múltiples enemics en la seva temible Forma de Drac.

Yamato: Completant el trio de nous personatges es troba Yamato, el fill de Kaido. Yamato fa servir una massiva clava per lliurar una àmplia gamma d’atacs. Pot canviar sense problemes a la seva forma Humà-Bestia, permetent combinacions ràpides i atacs de gel que immobilitzen els adversaris, creant oportunitats per a la jugabilitat estratègica.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content