Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

La Batalla d’Onigashima arriba a One Piece: Pirate Warriors 4

Els fans de ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 tenen un nou motiu d’alegria, ja que el joc presenta The Battle of Onigashima Pack, un contingut descarregable (DLC) que porta els jugadors a través d’un viatge a un dels arcs més icònics de la sèrie ONE PIECE. Aquest DLC inclou tres nous personatges que s’incorporaran a la llista del joc.

The Battle of Onigashima Pack se centra en l’èpica Batalla d’Onigashima i presenta els següents personatges:

Luffy (Batalla d’Onigashima): Els jugadors poden assumir el paper de Luffy, el valent Capità dels Pirates del Barret de Palla, mentre es compromet en una confrontació a vida o mort amb Kaido, l’encara del tirà emperador que governa Wano Country. En aquesta intensa batalla, Luffy aprofita el redemptor poder de la fruita del diable, desencadenant la seva forma definitiva – Gear Five. Els jugadors poden experimentar l’emoció d’utilitzar el moviment especial Gear Five de Luffy per transformar-se temporalment i jugar en aquest estat millorat.

Kaido (Batalla d’Onigashima): Com a part d’aquest DLC, els jugadors també poden prendre el paper de Kaido en la seva Forma Humà-Bestia. Amb la fruita mítica de tipus Zoan “Fish-Fish Fruit, Model: Azure Dragon”, Kaido està envoltat d’escates, que li atorguen una força augmentada i devastadors atacs potenciats per Haki. Kaido empunya una clava de ferro, emprant moviments especials i combinacions per llançar ofensives implacables, deixant poc espai als oponents per contraatacar. A més, en executar atacs aeris, Kaido pot dirigir-se simultàniament a múltiples enemics en la seva temible Forma de Drac.

Yamato: Completant el trio de nous personatges es troba Yamato, el fill de Kaido. Yamato fa servir una massiva clava per lliurar una àmplia gamma d’atacs. Pot canviar sense problemes a la seva forma Humà-Bestia, permetent combinacions ràpides i atacs de gel que immobilitzen els adversaris, creant oportunitats per a la jugabilitat estratègica.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.