Nintendo

Tots els anuncis destacats del Nintendo Direct de setembre

En la presentació més recent de Nintendo Direct, es van anunciar una àmplia varietat de jocs que arribaran al sistema Nintendo Switch al llarg d’aquest any i del següent.

La presentació va començar amb un enfocament a la Princesa Peach, presentant un nou joc titulat Princess Peach: Showtime!. El joc, que es llançarà el 22 de març de 2024, presenta la Princesa Peach en una sèrie de noves transformacions mentre lluita contra enemics variats.

L’emoció va continuar amb l’anunci de la segona onada del passi d’expansió DLC de Splatoon 3 i la revelació d’una nova entrada a la sèrie F-ZERO, F-ZERO 99. Aquest joc de curses multijugador enfronta 99 jugadors en una batalla d’alta velocitat per aconseguir la primera posició i està disponible exclusivament per als membres de Nintendo Switch Online.

Un clàssic de l’era de Nintendo GameCube, Paper Mario: The Thousand-Year Door, torna amb gràfics millorats a la Nintendo Switch. Més informació sobre aquest joc estarà disponible en el futur. A més, Nintendo també va anunciar Another Code: Recollection, una recopilació de versions remasteritzades de les dues obres de Cing, estrenades a Nintendo DS i Nintendo Wii.

La presentació també va destacar diversos jocs de tercers. Aquests inclouen Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft, una col·lecció remasteritzada dels clàssics jocs de Tomb Raider; Prince of Persia: The Lost Crown, una nova aventura ambientada en un món persa mític; Unicorn Overlord, un RPG dels creadors de 13 Sentinels: Aegis Rim; Trombone Champ, un joc de música rítmica que presenta controls de moviment Joy-Con i multijugador local; i DAVE THE DIVER, una aventura d’exploració submarina i gestió de restaurants.

Altres anuncis destacats inclouen Mario vs. Donkey Kong, on els jugadors guien Mario per seguir les joguines que Donkey Kong ha robat; Luigi’s Mansion 2 HD, una versió millorada visualment de Luigi’s Mansion: Dark Moon; i Bandle Tale: A League of Legends Story, un joc d’artesania RPG ambientat al màgic món de Bandle City.

La presentació va concloure amb una ràpida mirada a alguns jocs que arriben a la Nintendo Switch a partir de setembre en endavant, oferint una emocionant llista de jocs que els jugadors poden esperar amb interès.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.