Realitat Virtual

Assassin’s Creed Nexus VR anuncia data de llançament amb un nou tràiler

Assassin’s Creed Nexus VR anuncia data de llançament amb un nou tràiler

Ubisoft ha anunciat oficialment que Assassin’s Creed Nexus VR, l’esperat títol AAA de realitat virtual de la franquícia, es llançarà el 16 de novembre de 2023. Aquest joc permetrà als jugadors posar-se en la pell de mestres assassins i experimentar les seves accions en primera persona. Assassin’s Creed Nexus VR estarà disponible en la plataforma Meta Quest, incloent-hi Meta Quest 2, Meta Quest 3 i Meta Quest Pro, amb un preu de 39,99 €.

El tràiler de jugabilitat mostra el pla d’Abstergo per manipular les creences de les persones utilitzant tecnologia antiga. Per defensar la llibertat, els jugadors emprendran un viatge a través dels records de tres assassins de diferents èpoques. Cada assassí aporta el seu propi conjunt d’armes i mecàniques de joc. Els jugadors s’uniran a Connor durant la Revolució Americana, fent ús d’un tomahawk per eliminar enemics. També experimentaran el món de Kassandra a l’Antiga Grècia, empunyant el seu arc. Finalment, els jugadors empraran les fulles ocultes d’Ezio en el context del Renaixement italià.

Assassin’s Creed Nexus VR ha estat desenvolupat per Ubisoft Red Storm, marcant la primera vegada que els jugadors poden experimentar la franquícia Assassin’s Creed en primera persona. El joc incorpora característiques de comoditat per adaptar-se a jugadors amb diferents nivells de sensibilitat a la realitat virtual.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.