Sector

Embracer Group considera vendre estudis i preveu més tancaments

En una sessió de preguntes i respostes a l’assemblea general anual d’Embracer Group, el CEO Lars Wingefors va revelar que el conglomerat suec està preparat per prendre “decisions difícils” per tal de simplificar les operacions i reduir costos. Wingefors va confirmar que hi haurà més tancaments d’estudis i acomiadaments.

El tancament d’estudis com Campfire Cabal i Volition, així com els esforços de reducció de mida a Crystal Dynamics, Rainbow Studios i Beamdog, van ser descrits per Wingefors com a “passos desafiants però necessaris” per aconseguir els objectius de l’empresa.

Tanmateix, va reconèixer que l’empresa està explorant opcions per reestructurar o reduir la mida de certs equips, el que pot comportar tancaments. Curiosament, Wingefors va mencionar que Embracer Group prefereix trobar oportunitats alternatives per als empleats afectats, encara que això impliqui desprendre’s d’ells fora de l’empresa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Font original.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content