Sector

Embracer Group considera vendre estudis i preveu més tancaments

Embracer Group considera vendre estudis i preveu més tancaments

En una sessió de preguntes i respostes a l’assemblea general anual d’Embracer Group, el CEO Lars Wingefors va revelar que el conglomerat suec està preparat per prendre “decisions difícils” per tal de simplificar les operacions i reduir costos. Wingefors va confirmar que hi haurà més tancaments d’estudis i acomiadaments.

El tancament d’estudis com Campfire Cabal i Volition, així com els esforços de reducció de mida a Crystal Dynamics, Rainbow Studios i Beamdog, van ser descrits per Wingefors com a “passos desafiants però necessaris” per aconseguir els objectius de l’empresa.

Tanmateix, va reconèixer que l’empresa està explorant opcions per reestructurar o reduir la mida de certs equips, el que pot comportar tancaments. Curiosament, Wingefors va mencionar que Embracer Group prefereix trobar oportunitats alternatives per als empleats afectats, encara que això impliqui desprendre’s d’ells fora de l’empresa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Font original.