Nintendo

Company of Heroes Collection arribarà a Nintendo Switch el 12 d’octubre

Company of Heroes Collection arribarà a Nintendo Switch el 12 d’octubre

S’acosta el Dia D i Company of Heroes Collection s’està preparant per desembarcar a Nintendo Switch el dijous, 12 d’octubre. Les reserves ja estan disponibles a la Nintendo eShop.

Portada a la Nintendo Switch per Feral Interactive, Company of Heroes Collection oferirà el clàssic d’estratègia en temps real i les seves dues expansions, “Opposing Fronts” i “Tales of Valor”. Els jugadors lideraran les forces a través de campanyes i dominaran el combat, utilitzant un nou esquema de control adaptat per a la Nintendo Switch.

Company of Heroes Collection està disponible per a reservar a la Nintendo eShop, amb un preu de 21,99 euros. Convé destacar que només es podrà jugar en mode un jugador en el seu llançament. El mode multijugador està previst per a una actualització posterior.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.