Ordinador PlayStation Xbox

Wo Long: Fallen Dynasty llança el seu segon DLC

KOEI TECMO Europe i Team NINJA han llançat el segon contingut descarregable (DLC) per al seu RPG d’acció de fantasia fosca infestat de dimonis, Wo Long: Fallen Dynasty. El joc està disponible a Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través de Windows i Steam.

El nou DLC, titulat “Conquistador de Jiangdong”, convida els jugadors a seguir les lluites de Sun Ce després de la mort del seu pare, Sun Jiang. El viatge porta els jugadors a través de Xiangyang i les muntanyes de Shentingling, on hauran d’enfrontar-se a nous i terrorífics monstres i alguns dels més ferotges senyors de la guerra de l’antiga Xina, com ara Gan Ning i Taishi Ci.

El DLC també introdueix una nova arma, l’espasa llarga, una bèstia divina i nou contingut de final de joc titulat “El Viatge de Mil Milles”, entre altres característiques.

A més del DLC de pagament, ara està disponible una actualització gratuïta que inclou armes col·laboratives amb Lies of P, el nou RPG d’acció de Neowiz Games.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.