Ordinador PlayStation Xbox

Wo Long: Fallen Dynasty llança el seu segon DLC

KOEI TECMO Europe i Team NINJA han llançat el segon contingut descarregable (DLC) per al seu RPG d’acció de fantasia fosca infestat de dimonis, Wo Long: Fallen Dynasty. El joc està disponible a Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través de Windows i Steam.

El nou DLC, titulat “Conquistador de Jiangdong”, convida els jugadors a seguir les lluites de Sun Ce després de la mort del seu pare, Sun Jiang. El viatge porta els jugadors a través de Xiangyang i les muntanyes de Shentingling, on hauran d’enfrontar-se a nous i terrorífics monstres i alguns dels més ferotges senyors de la guerra de l’antiga Xina, com ara Gan Ning i Taishi Ci.

El DLC també introdueix una nova arma, l’espasa llarga, una bèstia divina i nou contingut de final de joc titulat “El Viatge de Mil Milles”, entre altres característiques.

A més del DLC de pagament, ara està disponible una actualització gratuïta que inclou armes col·laboratives amb Lies of P, el nou RPG d’acció de Neowiz Games.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content