Nintendo PlayStation

Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance disponible en format físic per a PlayStation i Nintendo Switch

Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance ja està disponible en format físic per a PlayStation 5, PlayStation 4 i Nintendo Switch. Els jugadors poden reviure els moments de la sèrie mentre s’uneixen a Aang en el seu viatge per dominar els elements en aquest joc d’acció i aventura en solitari i cooperatiu.

En el joc, els jugadors s’enfrontaran a trencaclosques basats en els quatre elements, mentre exploren llocs clau de les quatre nacions i interactuen amb personatges icònics. Podran completar missions secundàries, millorar les seves habilitats i derrotar adversaris de la Nació del Foc. El joc ofereix modes de jugador únic i cooperatiu local per a dos jugadors, amb una selecció de nou personatges diferents.

Els jugadors poden abraçar el seu destí i viure l’aventura original d’Aang, repetint qualsevol dels 18 emocionants capítols per reviure els seus moments preferits de la sèrie. Podran explorar el món d’Avatar, viatjant als quatre racons de les terres elementals, sigui sols o amb un amic.

Mitjançant la resolució de trencaclosques utilitzant les habilitats úniques de l’aigua, la terra, el foc i l’aire, els jugadors poden restaurar l’equilibri al món. També podran millorar les seves habilitats elementals i emprar combos basats en el control per derrotar soldats enemics de la Nació del Foc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.