Nintendo PlayStation Xbox

Cyber Citizen Shockman 2 debuta a plataformes modernes

L’editor indie Ratalaika Games i Shinyuden han llançat Cyber Citizen Shockman 2: A New Menace. Disponible ara a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch, aquest joc d’acció arcade retro presenta dos personatges i introdueix nova jugabilitat i reptes.

Amb nous modes de joc, 9 etapes i 12 lluites de caps, Shockman 2 promet oferir una experiència nostàlgica. El joc també inclou una galeria d’art, mode cooperatiu local i una banda sonora composta per Koji Hayama. Els fans estaran contents de saber que molts dels caps del joc van ser escollits a través d’un concurs celebrat al Japó.

Cyber Citizen Shockman 2: A New Menace és una autèntica seqüela que captura l’essència de l’original i ara està disponible per 5,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content