Ordinador

Baldur’s Gate 3 introdueix suport per a Mac i el “Mirall Màgic”

En l’última actualització de Baldur’s Gate 3, els usuaris de Mac ara poden unir-se a l’aclamat RPG, ja que la versió completa està disponible per a aquesta plataforma. A més, els jugadors ara poden modificar l’aparença dels seus personatges dins del joc utilitzant el nou “Mirall Màgic”.

El Pegat 3 porta una sèrie de correccions de errors, ajustos i millores per millorar l’experiència de joc. Des de resoldre problemes com gossos flotants fins a altres qüestions menors, els jugadors poden trobar les notes completes del pegat a Steam.

El Mirall Màgic, situat al campament del grup, permet als jugadors canviar la seva aparença en qualsevol moment. No obstant això, hi ha certes restriccions, ja que no es pot alterar la raça/subraça ni el tipus de cos. Les modificacions cosmètiques derivades de les eleccions de joc persistiran, el que significa que les decisions importants preses en el joc no es poden desfer emprant el Mirall Màgic.

Abans limitat a l’accés anticipat, els usuaris de Mac ara poden gaudir de la versió completa de Baldur’s Gate 3 a través de Steam. És rellevant tenir en compte que les partides guardades de l’accés anticipat a Mac no seran compatibles amb la versió completa del joc. Per evitar problemes de compatibilitat, es recomana als jugadors de l’accés anticipat desinstal·lar la versió i eliminar qualsevol mod abans de reinstal·lar l’última versió.

Baldur’s Gate 3 està actualment disponible a PC, Mac i PS5, i es preveu el seu llançament a Xbox més endavant aquest any.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.