Nintendo

Barbie DreamHouse Adventures arribarà en format físic a Nintendo Switch

Meridiem Games ha anunciat que el joc Barbie DreamHouse Adventures estarà disponible pròximament en format físic per a la consola Nintendo Switch. La seva data de llançament està programada per al 27 d’octubre de 2023.

Aquesta nova edició permetrà als jugadors unir-se a Barbie™ i els seus amics en una experiència única en què podran gaudir d’una àmplia gamma d’activitats emocionants, des de pastissos i cuinar fins a ballar, treballar al jardí, dissenyar la seva pròpia llar i participar en divertits minijocs. A més, podran submergir-se en èpiques festes a la piscina i explorar la impressionant DreamHouse de Barbie en companyia dels seus amics.

Els amants del disseny d’interiors trobaran una característica especial, ja que podran ajudar Barbie a dissenyar cada habitació de la seva DreamHouse amb bonics papers pintats i decoracions deslluïents, permetent-los crear el seu propi refugi de somni.

El joc també presenta una varietat de personatges, incloent-hi els amics més propers de Barbie com Renee, Daisy, Teresa, Nikki i l’icònic Ken, juntament amb la seva família i les seves germanes, com Skipper, Stacie i Chelsea. Fins i tot els seus pares, el Sr. i la Sra. Roberts, s’uneixen a l’aventura per fer que l’experiència sigui encara més memorable.

La moda també és una part essencial del joc, ja que els jugadors poden vestir Barbie amb una àmplia gamma de vestits, des de bonics vestits de princesa fins a còmodes pijames, amb l’ajuda de Teresa, que oferirà consells de moda i accessoris fantàstics per personalitzar el look de Barbie.

A més de la moda, el joc ofereix l’oportunitat d’explorar la cuina, la pastisseria i la jardineria, amb receptes delicioses per cuinar i la possibilitat de conrear fruites i verdures al jardí. També hi ha una perruqueria a la DreamHouse on els jugadors poden dissenyar una varietat de pentinats diferents.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.