Ordinador

One More Gate: A Wakfu Legend debutarà a PC i Mac el 12 de setembre

Ankama, el creador i editor de la franquícia Wakfu, que inclou sèries de televisió, còmics i videojocs, ha anunciat la data oficial de llançament del seu joc de construcció de baralles, One More Gate: A Wakfu Legend. Els jugadors podran marcar els seus calendaris pel 12 de setembre, quan el títol estarà disponible a PC i Mac. La versió per a Nintendo Switch està prevista per a una data posterior.

En preparació pel llançament del joc, Ankama ofereix un tràiler animat que mostra el seu estil artístic característic. Aquest avanç segueix el viatge d’Oropo mentre emprèn una missió per desbloquejar portals místics i conquerir tots els adversaris que es trobi pel camí. Amb una infusió de màgia i enigma, els jugadors poden anticipar una aventura inoblidable.

One More Gate presenta als jugadors l’enigmàtic Oropo, un expert en la creació de portals, que serveix com a fundador i líder de la Confraria dels Oblidats, una facció formada per nens divins abandonats pels seus creadors. A mesura que avancin, els jugadors han de gestionar estratègicament tres tipus diferents de cartes, combinant-les per desfer combinacions devastadores contra els seus enemics. La millora del poder es realitza mitjançant l’adquisició i l’actualització de les cartes a la ciutat del joc, on els jugadors també poden prendre un respir entre les excursions i relacionar-se amb els encantadors personatges del joc. A més, l’augment de nivell del personatge contribueix a una major habilitat, assegurant que cap esforç quedi sense recompensa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.