Nintendo PlayStation

Meridiem Games anuncia l’edició física de Spirit of the Island per a PlayStation 5 i Nintendo Switch

Meridiem Games, en col·laboració amb 1M Bits Horde, META Publishing i PID Games, es complau a anunciar el llançament de l’edició física de Spirit of the Island per a les consoles PlayStation 5 i Nintendo Switch a la tardor del 2023. Aquest emocionant joc de simulació RPG et portarà a un arxipèlag tropical ple d’aventures i reptes.

L’edició especial, coneguda com a Paradise Edition, ha estat curosament dissenyada per Meridiem Games i inclou una funda especial, un conjunt exclusiu d’adhesius amb els entranyables habitants de l’illa i una guia turística perquè els jugadors no es perdin cap meravella d’aquest paradís virtual.

A Spirit of the Island, els jugadors s’embarcaran en una emocionant odissea per revitalitzar una illa que en algun moment va ser un pròsper destí turístic. La història comença amb el tradicional ritual de la majoria d’edat, que marca l’inici del teu viatge de descobriment. A mesura que explores l’arxipèlag, coneixeràs els habitants locals i et submergiràs en la missió de restaurar aquest paradís turístic mentre descobreixes els misteris del teu passat.

Els jugadors hauran de començar la seva vida en aquesta illa tropical, conrear, construir i forjar el seu camí cap a l’èxit. Amb 10 habilitats úniques per dominar, com l’agricultura, la mineria i la pesca, cada decisió i acció influirà en el desenvolupament de l’illa i en la teva pròpia història.

La clau per a l’èxit radica en convertir l’illa en un atractiu destí turístic. Atraure turistes, vendre productes locals i obrir museus per exhibir els tresors trobats en les teves aventures seran fonamentals per a l’èxit econòmic. A més, els turistes poden decidir quedar-se i augmentar la població de l’illa, la qual cosa t’ajudarà a dur a terme tasques essencials.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.