Nintendo

Bandai Namco llança BATEN KAITOS I & II HD Remaster per a Nintendo Switch

Bandai Namco ha llançat oficialment el molt esperat BATEN KAITOS I & II HD Remaster per a la plataforma Nintendo Switch. Aquesta col·lecció remasteritzada recupera els clàssics títols RPG, BATEN KAITOS: ETERNAL WINGS AND THE LOST OCEAN i BATEN KAITOS ORIGINS, originalment llançats per a la Nintendo GameCube.

La sèrie BATEN KAITOS és coneguda per les seves mecàniques de joc RPG basades en cartes, que ofereixen als jugadors la presa de decisions a ritme ràpid que afegeix emoció al joc. En ambdós títols, els jugadors assumeixen el paper d’un Spirit Guardian, guiant els protagonistes i els seus companys a través d’aventures inoblidables.

BATEN KAITOS: ETERNAL WINGS AND THE LOST OCEAN narra la història de Kalas, en cerca de venjança després de la mort del seu germà i del seu avi. S’uneix a Xelha i es llança en un viatge per derrotar l’Imperi Alfard. Els fans de la banda sonora original del joc la poden trobar a les plataformes de música populars com Apple Music, Spotify i YouTube Music.

BATEN KAITOS ORIGINS té lloc 20 anys abans dels esdeveniments del primer joc i segueix el viatge de Sagi, un “espiritista” amb llaços amb els Esperits Guardians, mentre intenta netejar el seu nom després d’una acusació errònia. Aquesta entrega també explora els secrets de l’Imperi Alfard, amb la seva banda sonora original disponible a les principals plataformes de música en streaming.

BATEN KAITOS I & II HD Remaster introdueix diverses millores als jocs originals. Les addicions destacades inclouen una opció d'”Instant KO” que permet als jugadors derrotar enemics amb un sol atac, millores significatives de la velocitat tant en el joc com en les batalles i una opció de “Sense Enfrontaments” per evitar les lluites. També s’han incorporat altres característiques que suporten la progressió del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.