Nintendo Ordinador PlayStation

Square Enix estrena demo de Star Ocean: The Second Story R

Square Enix ha presentat una demo jugable del seu esperat títol, Star Ocean: The Second Story R. La demo ja està disponible per a jugar en diverses plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través de Steam.

En aquest primer tast del joc, els jugadors tindran l’oportunitat d’iniciar el seu viatge i submergir-se en les etapes inicials de Star Ocean: The Second Story R. Aquesta experiència de demostració ofereix una idea del que els espera en el joc complet quan es llanci oficialment el 2 de novembre de 2023. És important destacar que els jugadors poden conservar el seu progrés de la demo i transferir-lo sense problemes al joc principal quan surti. A més, els usuaris de PlayStation 4 gaudiran de la capacitat de desar entre generacions, permetent-los continuar la seva aventura a la PlayStation 5 sense perdre cap progrés.

La versió de demostració inclou una varietat de continguts, amb tres ciutats, dues masmorres i dues batalles amb caps finals formidables. Els jugadors poden explorar plenament les primeres hores del joc, triar el seu protagonista preferit, lluitar al costat de tres membres del grup i aprofitar els nous elements de jugabilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.