Nintendo Ordinador PlayStation

Square Enix estrena demo de Star Ocean: The Second Story R

Square Enix ha presentat una demo jugable del seu esperat títol, Star Ocean: The Second Story R. La demo ja està disponible per a jugar en diverses plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través de Steam.

En aquest primer tast del joc, els jugadors tindran l’oportunitat d’iniciar el seu viatge i submergir-se en les etapes inicials de Star Ocean: The Second Story R. Aquesta experiència de demostració ofereix una idea del que els espera en el joc complet quan es llanci oficialment el 2 de novembre de 2023. És important destacar que els jugadors poden conservar el seu progrés de la demo i transferir-lo sense problemes al joc principal quan surti. A més, els usuaris de PlayStation 4 gaudiran de la capacitat de desar entre generacions, permetent-los continuar la seva aventura a la PlayStation 5 sense perdre cap progrés.

La versió de demostració inclou una varietat de continguts, amb tres ciutats, dues masmorres i dues batalles amb caps finals formidables. Els jugadors poden explorar plenament les primeres hores del joc, triar el seu protagonista preferit, lluitar al costat de tres membres del grup i aprofitar els nous elements de jugabilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content