Nintendo PlayStation Xbox

Bluey anuncia el seu propi videojoc

Els amants de Bluey i la seva família estan de sort, ja que aviat podran submergir-se en el món d’aquesta sèrie a través d’un videojoc en format físic. Bluey: The Videogame ofereix una emocionant experiència interactiva que promet diversió per a totes les edats.

Aquest nou joc presenta una història completament nova que es desenvolupa al llarg de quatre aventures interactives. Els jugadors tindran l’oportunitat d’explorar llocs com la casa dels Heeler, els parcs, un rierol i una platja. El joc es caracteritza pel seu enfocament en la diversió més que en la dificultat. Els jugadors podran descobrir l’alegria i les meravelles del món de Bluey, amb la possibilitat de jugar en mode multijugador local. Es poden explorar i col·leccionar objectes per completar un àlbum d’adhesius, desbloquejar vestits i descobrir secrets i referències ocultes a cada lloc.

Bluey: The Videogame ja està disponible per a la seva reserva en format físic per a PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch i Xbox Series X / Xbox One. La data de llançament està programada per al 17 de novembre a PlayStation i Nintendo Switch, mentre que les edicions físiques per a Xbox estaran disponibles a partir de l’1 de desembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.