Núvol Ordinador Xbox

Anunciada la segona tanda de jocs de Game Pass de setembre

Avui, Xbox ha donat a conèixer els últims títols que s’uniran al servei de Game Pass al llarg de la segona quinzena de setembre. Us els deixem resumits per tal que trobeu el vostre pròxim joc preferit!

Lies of P (Núvol, Consola i PC)

Embarca en una emocionant aventura al estil Soulslike amb Lies of P, un joc que reimagina la història de Pinotxo dins del fascinant marc de l’era de la Belle Època. Com a jugador, hauràs d’adaptar el teu personatge i armament per enfrontar-te a les horrors inefables, descobrir els secrets enigmàtics de l’elit de la ciutat i prendre decisions que determinaran el teu camí, ja sigui enfrontant els desafiaments amb la veritat o teixint mentides intrincades per superar-los.

Party Animals (Núvol i Consola) – 20 de setembre

Prepara’t per a un temps salvatge amb Party Animals. Aquest brawler competitiu et permet unir-te o lluitar contra els teus amics, tot encarnant una variada selecció d’animals adorables. Escull el teu lluitador pelut, utilitza armes i aspira a ser l’últim en peu en una varietat de modes de joc que prometen fer de cada festa una memorable.

Payday 3 (Núvol, PC i Xbox Series X|S) – 21 de setembre

Prepara’t per a atracaments d’alt risc a Payday 3, la seqüela explosiva d’un dels shooters cooperatius més estimats de l’última dècada. Uneix-te als teus amics i executa atracaments perfectament planejats en aquesta emocionant experiència cooperativa de tir en primera persona.

Cocoon (Consola i PC) – 29 de setembre

Creat per Jeppe Carlsen, el dissenyador principal de jugabilitat dels aclamats títols Limbo i Inside, Cocoon convida els jugadors a una aventura a través de móns dins de móns. Domina l’art de les mecàniques de salt entre mons per revelar un misteri còsmic en aquest joc.

Gotham Knights (Núvol, PC i Xbox Series X|S) – 3 d’octubre

Ciutat de Gotham es troba en una situació de caos amb la desaparició de Batman. A Gotham Knights, pren el paper de Batgirl, Nightwing, Red Hood o Robin, coneguts col·lectivament com la Família Batman, i assumeix la responsabilitat de protegir Gotham, restaurar l’esperança entre els seus ciutadans, imposar disciplina entre les forces de l’ordre i inspirar temor en el cor del crim organitzat.

The Lamplighter’s League (Núvol, PC i Xbox Series X|S) – 3 d’octubre

Prepara’t per a un emocionant món d’aventures a The Lamplighter’s League. Navega a través de diverses i emocionants localitzacions arreu del món, utilitza l’astúcia, el robatori i la batalla estratègica basada en torns per superar els teus enemics i, si jugues bé les teves cartes, podries arribar a salvar el món.

Apunta les dates d’aquestes incorporacions a Xbox Game Pass.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.