Nintendo PlayStation Xbox

Bomb Rush Cyberfunk arribarà en format físic a PlayStation 5, Nintendo Switch i Xbox

Bomb Rush Cyberfunk s’està preparant per al seu llançament en format físic l’1 de desembre de 2023. La col·laboració entre iam8bit, Skybound Games i Team Reptile promet portar l’emoció dels carrers de Nova Àmsterdam als jugadors de Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox X|S.

A Bomb Rush Cyberfunk, els jugadors se submergiran en el vibrant món dels skaters i grafiters de la ciutat, un paradís urbà on els grups competeixen pel control dels carrers i desafien una policia cada vegada més militaritzada. La història segueix a Red, un grafiter cibernètic a la recerca de les seves arrels, mentre s’uneix al grup de Bomb Rush per convertir-se en el millor grup de grafiters de la ciutat.

L’edició física estàndard del joc inclourà sis adhesius i la caràtula dissenyada per Tan Zhi Hui. Estarà disponible per a reserves ben aviat. A més, iam8bit oferirà una edició exclusiva a través del seu lloc web.

Entre les característiques destacades del joc es troba l’exploració dels cinc districtes principals de la ciutat a la recerca de zones de grafits i REP, necessari per desafiar grups rivals. Els jugadors també podran reclutar nous membres pel seu grup, personalitzar la seva aparença i gaudir d’una banda sonora envoltant.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content