Nintendo PlayStation Xbox

Bomb Rush Cyberfunk arribarà en format físic a PlayStation 5, Nintendo Switch i Xbox

Bomb Rush Cyberfunk arribarà en format físic a PlayStation 5, Nintendo Switch i Xbox

Bomb Rush Cyberfunk s’està preparant per al seu llançament en format físic l’1 de desembre de 2023. La col·laboració entre iam8bit, Skybound Games i Team Reptile promet portar l’emoció dels carrers de Nova Àmsterdam als jugadors de Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox X|S.

A Bomb Rush Cyberfunk, els jugadors se submergiran en el vibrant món dels skaters i grafiters de la ciutat, un paradís urbà on els grups competeixen pel control dels carrers i desafien una policia cada vegada més militaritzada. La història segueix a Red, un grafiter cibernètic a la recerca de les seves arrels, mentre s’uneix al grup de Bomb Rush per convertir-se en el millor grup de grafiters de la ciutat.

L’edició física estàndard del joc inclourà sis adhesius i la caràtula dissenyada per Tan Zhi Hui. Estarà disponible per a reserves ben aviat. A més, iam8bit oferirà una edició exclusiva a través del seu lloc web.

Entre les característiques destacades del joc es troba l’exploració dels cinc districtes principals de la ciutat a la recerca de zones de grafits i REP, necessari per desafiar grups rivals. Els jugadors també podran reclutar nous membres pel seu grup, personalitzar la seva aparença i gaudir d’una banda sonora envoltant.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.