Ordinador

Breath of Fire, Ghosts’N Goblins i Super Ghouls’N Ghosts disponibes de manera gratuïta oficialment

En un moviment que farà les delícies dels entusiastes dels jocs retro, Capcom ha posat a disposició diversos dels seus títols clàssics per jugar de forma gratuïta al seu lloc web, Capcom Town. Els jocs ara accessibles sense cost inclouen els preferits pels fans com ara Breath of Fire, Ghosts’N Goblins i Super Ghouls’N Ghosts. Aquests jocs se sumen a altres de Mega Man i Street Fighter que ja estaven disponibles.

Capcom Town serveix com a parc digital on els jugadors poden revisitar alguns dels títols més emblemàtics de l’empresa. Aquesta recent incorporació de jocs gratuïts, continua amb el compromís de Capcom per preservar i compartir, a la seva manera, la seva rica història dels videojocs.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.