Ordinador

El joc de terror barceloní Exorcizamuste estrena demo a Steam

El desenvolupador de videojocs independent Toni Palacios ha llançat la demo del seu nou joc, Exorcizamuste, a Steam. Aquest joc d’acció, supervivència i terror combina elements de resolució de trencaclosques i investigació, oferint als jugadors una experiència de joc tant única com angoixant.

A Exorcizamuste, els jugadors assumeixen el paper de caçadors d’entitats paranormals, explorant llocs encantats i utilitzant una varietat d’eines i armes especialitzades per identificar i eliminar amenaces sobrenaturals. Cada entitat presenta reptes únics, requerint l’ús estratègic de recursos limitats com munició i medicaments.

El joc destaca per la seva presentació realista, creant una atmosfera plena de suspens i entitats imprevisibles. L’èxit en el joc depèn de l’ús efectiu de l’equipament, les habilitats per resoldre trencaclosques i enfrontar-se a més de 30 entitats paranormals diferents. De moment, la demo està disponible en anglès i castellà. Esperem que en un futur, puguem gaudir del joc complet en català, ni que fora gràcies als esforços del Projecte Ce Trencada.

Toni Palacios Rubio, un enginyer informàtic de 30 anys i gestor de projectes d’informàtica, ha estat desenvolupant Exorcizamuste durant quatre anys en el seu temps lliure. La seva passió pels videojocs i el somni de crear-los han portat al desenvolupament d’aquest joc. Espera que els jugadors gaudeixin d’Exorcizamuste tant com ell ha gaudit creant-lo.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content