Mòbil Ordinador PlayStation

Honkai: Star Rail estrenarà la versió 1.4 i debutarà a PlayStation 5 l’11 d’octubre

HoYoverse ha anunciat que la versió 1.4 de Honkai: Star Rail, titulada “Despertar d’un somni hivernal”, es llançarà oficialment l’11 d’octubre. Aquesta actualització inclourà noves àrees, el videojoc “Aetherium Wars”, i l’esdeveniment “Pla infinit”.

Els jugadors podran reclutar els personatges Jingliu, Guinaifen, Topaz i Conti, i retrobar-se amb Seele. Aquests personatges ajudaran en la restauració de diversos llocs i participaran en la competició de “Aetherium Wars”, un popular videojoc en què els participants han de col·leccionar i millorar esperits per incrementar el seu rendiment en combat.

Jingliu, una llegenda vivent de Xianzhou i antiga espadatxina més forta de Luofu, s’uneix al repartiment com un personatge de tipus Gel. Topaz i el seu fidel company Conti, també s’uneixen com un personatge de tipus Foc. Guinaifen, una artista de carrer amb molts talents, debutarà com un personatge de tipus Foc.

Honkai: Star Rail també es llançarà a PlayStation 5 l’11 d’octubre, permetent als jugadors gaudir del joc a PC, iOS, Android, Epic Games Store i PS5 gràcies a la funció de progressió creuada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content