Mòbil Ordinador PlayStation

Honkai: Star Rail estrenarà la versió 1.4 i debutarà a PlayStation 5 l’11 d’octubre

Honkai: Star Rail estrenarà la versió 1.4 i debutarà a PlayStation 5 l’11 d’octubre

HoYoverse ha anunciat que la versió 1.4 de Honkai: Star Rail, titulada “Despertar d’un somni hivernal”, es llançarà oficialment l’11 d’octubre. Aquesta actualització inclourà noves àrees, el videojoc “Aetherium Wars”, i l’esdeveniment “Pla infinit”.

Els jugadors podran reclutar els personatges Jingliu, Guinaifen, Topaz i Conti, i retrobar-se amb Seele. Aquests personatges ajudaran en la restauració de diversos llocs i participaran en la competició de “Aetherium Wars”, un popular videojoc en què els participants han de col·leccionar i millorar esperits per incrementar el seu rendiment en combat.

Jingliu, una llegenda vivent de Xianzhou i antiga espadatxina més forta de Luofu, s’uneix al repartiment com un personatge de tipus Gel. Topaz i el seu fidel company Conti, també s’uneixen com un personatge de tipus Foc. Guinaifen, una artista de carrer amb molts talents, debutarà com un personatge de tipus Foc.

Honkai: Star Rail també es llançarà a PlayStation 5 l’11 d’octubre, permetent als jugadors gaudir del joc a PC, iOS, Android, Epic Games Store i PS5 gràcies a la funció de progressió creuada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.