Mòbil

Capcom portarà Resident Evil Village i Resident Evil 4 a iPhone 15 Pro, iPad i Mac

Capcom ha anunciat que el popular joc de terror de supervivència, Resident Evil Village, es llançarà a l’App Store el 30 d’octubre de 2023. El joc, juntament amb la seva expansió Winters’, estarà disponible per a l’iPhone 15 Pro, l’iPhone 15 Pro Max i l’iPad. A més, Resident Evil 4 i el seu DLC Separate Ways arribaran a l’iPhone, l’iPad i el Mac més endavant aquest any.

Els jugadors tindran l’oportunitat de reservar tant Resident Evil Village com Resident Evil 4 a l’App Store aviat. Els jocs es podran descarregar de forma gratuïta, permetent als jugadors provar el gameplay i els gràfics abans de fer una compra dins de l’aplicació per accedir al joc complet. Com a bonificació, aquells que comprin Resident Evil Village i l’expansió Winters’ durant la finestra de llançament rebran l’equipament Street Wolf per a Rosemary Winters.

Resident Evil Village tindrà un preu de 39,99 euros a l’App Store, mentre que l’expansió Winters’ estarà disponible per 19,99 €. Ambdós jocs seran compatibles amb l’iPhone 15 Pro, l’iPhone 15 Pro Max i els iPads amb el xip M1 o posterior. Resident Evil 4 també es podrà jugar en dispositius Mac amb el xip M1 o posterior.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Mòbil

Worms WMD: Mobilize aterra a Android i iOS

Team17 ha anunciat el llançament de Worms WMD: Mobilize, una versió optimitzada per a mòbils del clàssic joc d'estratègia.
Skip to content