Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Synergia rebrà una versió remasteritzada amb nou contingut

Synergia rebrà una versió remasteritzada amb nou contingut

RadiArts, el desenvolupador darrere de la novel·la visual ciberpunk, Synergia, ha anunciat el llançament d’una edició remasteritzada de nova generació. Aquesta edició marcarà el debut del joc a PlayStation 5 i Xbox Series X|S el 3 d’octubre. L’edició de nova generació també estarà disponible a PS4, Nintendo Switch i Xbox One, on la versió anterior ja era accessible. Els propietaris de la versió antiga rebran un descompte complet per a la diferència de preu entre els títols.

L’edició de nova generació de Synergia millora el llançament original amb il·lustracions en 4K i suport per a funcions de nova generació, incloent-hi temps de càrrega millorats i funcionalitat en el núvol. També introdueix nou contingut en el joc, com ara un llibre d’art original de 56 pàgines, un lector de còmics integrat i un reproductor de música.

Acompanyant l’edició de nova generació hi ha l’expansió Sunrise. El DLC, juntament amb el llibre d’art i el còmic, també estarà disponible a PC simultàniament amb el llançament de nova generació. El llançament està programat per al 3 d’octubre. L’edició de nova generació tindrà un preu de 19,99 euros per a les consoles, amb un preu descomptat de 4,99 per als antics propietaris. A PC, el DLC de Sunrise serà gratuït i el paquet de llibre d’art i còmic estarà disponible per 11,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.