PlayStation

The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition arribarà a PlayStation 5

Rogue Games i Plot Twist Studio han anunciat que el joc d’acció lovecraftià, The Last Case of Benedict Fox, arribarà aviat a PlayStation 5. Aquesta versió representa l’edició definitiva del Metroidvania atmosfèric gràcies a una sèrie de millores respecte a la versió original.

Guanyador del premi “Joc més esperat de Xbox” a la Gamescom 2022, The Last Case of Benedict Fox funcionarà a resolució 4K i 60 fotogrames per segon. Com a Benedict, empendràs un viatge per descobrir la veritat darrere d’una misteriosa tragèdia familiar mentre respon als capricis d’un dimoni que posseeix la seva ànima. Endinsa’t en els records dels morts a través d’una narrativa entrellaçada amb combats i puzles.

La versió de PlayStation 5, considerada l’edició definitiva, ofereix millores en el control i la velocitat del combat i la jugabilitat de plataformes, que, en conjunt, milloren significativament l’experiència. A més, s’han introduït millores en els aspectes visuals, la interfície d’usuari, la IA dels enemics, els puzles i molt més, juntament amb noves característiques de jugabilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.