PlayStation

The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition arribarà a PlayStation 5

Rogue Games i Plot Twist Studio han anunciat que el joc d’acció lovecraftià, The Last Case of Benedict Fox, arribarà aviat a PlayStation 5. Aquesta versió representa l’edició definitiva del Metroidvania atmosfèric gràcies a una sèrie de millores respecte a la versió original.

Guanyador del premi “Joc més esperat de Xbox” a la Gamescom 2022, The Last Case of Benedict Fox funcionarà a resolució 4K i 60 fotogrames per segon. Com a Benedict, empendràs un viatge per descobrir la veritat darrere d’una misteriosa tragèdia familiar mentre respon als capricis d’un dimoni que posseeix la seva ànima. Endinsa’t en els records dels morts a través d’una narrativa entrellaçada amb combats i puzles.

La versió de PlayStation 5, considerada l’edició definitiva, ofereix millores en el control i la velocitat del combat i la jugabilitat de plataformes, que, en conjunt, milloren significativament l’experiència. A més, s’han introduït millores en els aspectes visuals, la interfície d’usuari, la IA dels enemics, els puzles i molt més, juntament amb noves característiques de jugabilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content