Nintendo PlayStation Xbox

Disney Dreamlight Valley arribarà en format físic a Nintendo Switch, PlayStation i Xbox

Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition està a punt d’arribar en format físic. Ple de contingut tant físic com digital exclusiu, aquesta edició promet submergir els jugadors en un món màgic ple de personatges icònics de Disney i Pixar.

Aquest títol ofereix als jugadors l’oportunitat d’explorar un món màgic i reconstruir el veïnat perfecte juntament amb els personatges més estimats de Disney i Pixar. Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition combina elements de jocs de simulació de vida i aventures, oferint una experiència rica en missions, exploració i activitats emocionants juntament amb nous i antics amics de Disney i Pixar.

La Coxy Edition de Disney Dreamlight Valley inclou un conjunt d’adhesius, un pòster i accés complet al joc base, a més d’avantatges digitals exclusius. La història de Dreamlight Valley presenta un misteri apassionant, amb l’encantador món dels personatges de Disney i Pixar amenaçat per l’Oblit. El jugador té la missió de descobrir les històries d’aquest món i retornar la màgia a Dreamlight Valley.

Entre les característiques destacades del joc s’inclouen l’exploració de regnes únics, la creació d’amistats amb personatges icònics de Disney i Pixar, la personalització del veïnat i l’expressió de l’estil Disney a través de la moda i la decoració de la llar. A més, Disney Dreamlight Valley promet un flux constant de nou contingut per mantenir els jugadors compromesos i emocionats.

Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition estarà disponible per a Nintendo Switch en format “Code in a Box”, mentre que per a les plataformes PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X i Xbox One s’inclourà el joc en disc. La data de llançament oficial està programada per al 20 d’octubre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.