Nintendo PlayStation Xbox

Disney Dreamlight Valley arribarà en format físic a Nintendo Switch, PlayStation i Xbox

Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition està a punt d’arribar en format físic. Ple de contingut tant físic com digital exclusiu, aquesta edició promet submergir els jugadors en un món màgic ple de personatges icònics de Disney i Pixar.

Aquest títol ofereix als jugadors l’oportunitat d’explorar un món màgic i reconstruir el veïnat perfecte juntament amb els personatges més estimats de Disney i Pixar. Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition combina elements de jocs de simulació de vida i aventures, oferint una experiència rica en missions, exploració i activitats emocionants juntament amb nous i antics amics de Disney i Pixar.

La Coxy Edition de Disney Dreamlight Valley inclou un conjunt d’adhesius, un pòster i accés complet al joc base, a més d’avantatges digitals exclusius. La història de Dreamlight Valley presenta un misteri apassionant, amb l’encantador món dels personatges de Disney i Pixar amenaçat per l’Oblit. El jugador té la missió de descobrir les històries d’aquest món i retornar la màgia a Dreamlight Valley.

Entre les característiques destacades del joc s’inclouen l’exploració de regnes únics, la creació d’amistats amb personatges icònics de Disney i Pixar, la personalització del veïnat i l’expressió de l’estil Disney a través de la moda i la decoració de la llar. A més, Disney Dreamlight Valley promet un flux constant de nou contingut per mantenir els jugadors compromesos i emocionats.

Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition estarà disponible per a Nintendo Switch en format “Code in a Box”, mentre que per a les plataformes PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X i Xbox One s’inclourà el joc en disc. La data de llançament oficial està programada per al 20 d’octubre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content