Sector

Unity aborda les preocupacions de la comunitat amb canvis en la política de tarifes

En una carta oberta a la comunitat, Marc Whitten, el líder de Unity Create, s’ha disculpat per la manca de comunicació sobre la nova política de tarifes d’execució. L’objectiu d’Unity amb aquesta política és garantir el suport continu i la inversió en el seu motor de jocs.

El pla personal d’Unity continuarà sent gratuït, sense cap tarifa d’execució per als jocs construïts amb Unity Personal. El límit per a Unity Personal s’incrementarà de 100.000 a 200.000 dòlars, i s’eliminarà l’exigència d’utilitzar la pantalla de presentació de “Fet amb Unity”. Els jocs amb menys d’1 milió de dòlars de facturació en els últims 12 mesos no estaran subjectes a la tarifa.

Per als usuaris de Unity Pro i Unity Enterprise, també s’implementaran canvis basats en els comentaris rebuts. La política de tarifes d’execució només s’aplicarà a la pròxima versió LTS d’Unity que es llançarà el 2024 i en endavant. Els jocs ja publicats i els projectes en curs no es veuran afectats llevat que s’actualitzin a la nova versió.

Unity oferirà una opció entre una quota del 2,5% dels ingressos o una quantitat calculada en funció del engagement dels nous jugadors per als jocs subjectes a la tarifa d’execució. Sempre es facturarà la quantitat més baixa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.