Ordinador

Corpse Keeper estrena actualització de contingut amb descompte de temps limitat

Corpse Keeper estrena actualització de contingut amb descompte de temps limitat

Corpse Keeper, el roguelite d’acció desenvolupat per Melancholia Studio i publicat per Thermite Games, està a punt d’atemorir els jugadors amb una nova actualització de contingut. Aquesta expansió, disponible avui a Steam Early Access, introdueix nous guerrers, mecàniques de joc i nivells de dificultat elevats, prometent als fans una experiència encara més immersiva en el món sinistre de Corpse Keeper.

Per un temps limitat, Corpse Keeper està disponible amb un descompte del 25% fins al dilluns, 25 de setembre a les 19:00, oferint tant als seguidors fidels com als nous jugadors l’oportunitat de submergir-se en el joc a un preu reduït.

En la lluita per netejar la ciutat encantada de Lenste, la nova actualització de contingut de Corpse Keeper introdueix tres guerrers formidables que ara poden unir-se a les files de l’exèrcit d’indesitjables. Els jugadors poden triar pagar una penitència eterna en la batalla com el Felony Prisoner, contractar els serveis de l’antic cavaller Vagrant Knight o cridar la venerada Holy Mother Abbess per netejar les sales del mal.

L’actualització també porta un nivell més alt de desafiament amb la introducció del mode de dificultat Nivell 4, amb mecàniques de descomposició modificades. A la Sala del Conseller, una zona perillosa d’alt risc i gran recompensa, els jugadors han de purificar la carn podrida de l’exèrcit convocat i restaurar la llum als Cristalls d’Ànima que s’estan apagant. Aquesta zona no és apta per als pusil·lànimes, ja que els enemics es tornen més formidables, adoptant nous patrons d’atac. Els jugadors han d’estar alerta i vigilar l’atrevid i imprevisible Crazy Knight que es mou pels passadissos de la temuda cambra.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.