Jocs en català Sector

FandubbersCAT fa parlar català als personatges de League of Legends

Després d’una setmana de càsting, l’apassionat grup FandubbersCAT ha aconseguit fer realitat el somni de molts jugadors catalans: sentir parlar català als personatges de League of Legends, el popular videojoc de Riot Games. Amb una història de doblatge de contingut audiovisual al català, el grup ha decidit fer un pas gegantí en la seva carrera, portant de nou la seva passió i professionalisme al món dels videojocs.

El càsting, que es va tancar fa només una setmana, va atraure nombrosos talents locals que aspiraven a posar la seva veu als icònics personatges de League of Legends. El procés de selecció va ser rigorós, amb desenes de participants que van mostrar el seu amor pel joc i el seu desig de veure’l en català.

Amb el càsting ja completat, FandubbersCAT espera, conjuntament amb el Projecte Ce Trencada, rebre el vistiplau de Riot Games per tal de fer realitat el somni de poder gaudir de League of Legends en la nostra llengua. Des de Nou Joc, esperem que aquesta fita es faci realitat.

L’esperança és que aquesta iniciativa obri la porta a més traduccions i doblatges de videojocs en català en un futur pròxim, oferint una experiència més accessible i inclusiva per als jugadors de Catalunya i altres regions de parla catalana.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.