PlayStation

Quantum Error arribarà en format físic a PlayStation 5

Quantum Error arribarà en format físic a PlayStation 5

El pròxim 3 de novembre de 2023, els amants dels jocs de terror còsmic tindran l’oportunitat d’aconseguir Quantum Error en format físic per a PlayStation 5. Aquest títol promet submergir els jugadors en un viatge immersiu i terrorífic que combina una narrativa cinematogràfica amb una jugabilitat en primera persona i tercera persona.

El joc segueix la història del Capità de Bombers Jacob Thomas, qui inicialment s’embarca en una missió de rescat en un complex en flames. No obstant això, aquest rescat es transforma en un viatge còsmic de malsons a mesura que s’endinsa en les instal·lacions Monad d’alta tecnologia i s’aventura en viatges interestel·lars. En la seva odissea, s’enfrontarà a una sèrie d’enemics i caps que desafien la lògica i la raó.

Les característiques destacades de Quantum Error inclouen una història profunda que presenta un elenc intrigant de personatges, gràfics impressionants amb l’ús d’Unreal Engine 5 i una banda sonora envoltant en àudio 3D que intensifica l’experiència de terror còsmic.

El joc permet als jugadors canviar de manera fluida entre la primera i la tercera persona mentre utilitzen eines de bomber per apagar incendis i enfrontar-se a enemics. A més, ofereix la possibilitat d’evolucionar des d’un equip de bomber fins a un vestit espacial amb motxilla a propulsió, cosa que permet enfrontar enemics terrestres i alienígenes en batalles èpiques contra caps amb una varietat d’armes d’alta tecnologia millorables.

Quantum Error a la PlayStation 5 aprofita al màxim les característiques de la consola, com la retroalimentació hàptica que brinda una experiència realista, els gallets adaptatius que responen a cada acció i el micròfon del controlador que s’utilitza en situacions de RCP. A més, els temps de càrrega gairebé instantanis i l’àudio 3D submergeixen els jugadors en un món de terror.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.