Ordinador

Counter-Strike 2 comença una nova era

Els fans dels jocs competitius de trets estan a punt de viure un canvi significatiu, ja que Counter-Strike 2, una actualització gratuïta per a CS:GO, ja està disponible per a la descàrrega. Aquesta nova versió marca l’avanç tècnic més substancial en la història de la sèrie Counter-Strike.

Counter-Strike 2 està construït sobre el motor Source 2, aportant un toc modern al joc amb un renderitzat realista i eines millorades de la comunitat Workshop. Aquesta actualització no només es tracta de millores tècniques, sinó que també introdueix noves funcionalitats al joc que ha captivat milions de jugadors arreu del món des de 1999.

Les noves funcionalitats inclouen un mode Premier actualitzat amb noves puntuacions, classificacions globals i regionals, i granades de fum dinàmiques. El joc també presumeix d’efectes visuals i àudio redissenyats, mapes millorats i renovats, i una jugabilitat independent de la taxa de refresc.

En un moviment que alegrarà els jugadors existents, tots els objectes de CS:GO es traslladaran a Counter-Strike 2. Aquest nou capítol de la història de Counter-Strike està destinat a redefinir l’experiència competitiva d’elit per la qual és coneguda la sèrie. El joc ja es pot descarregar, de franc, a Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.