PlayStation Sector

Sony anuncia la retirada de Jim Ryan com a cap de PlayStation

Sony Interactive Entertainment ha anunciat un canvi en la seva estructura directiva. Jim Ryan, actual president i CEO, ha decidit retirar-se el març de 2024 després de gairebé tres dècades de servei en el negoci de PlayStation. Hiroki Totoki, actualment president, COO i CFO de Sony Group Corporation, assumirà el càrrec de president de SIE a partir d’octubre de 2023 i serà nomenat CEO interí de SIE a partir de l’1 d’abril de 2024.

La carrera de Ryan a SIE va començar el 1994 i des de llavors ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat dins de l’empresa, incloent-hi el de president de SIE Europa, cap de vendes i màrqueting global a SIE i vicepresident de SIE. La seva liderança va ser fonamental en el llançament amb èxit de la PlayStation 5 durant la pandèmia global de la COVID-19.

Totoki, mentre assumeix els seus nous càrrecs a SIE, continuarà amb el seu càrrec actual a Sony Group Corporation. Treballarà estretament amb Kenichiro Yoshida, president i CEO de Sony Group Corporation, i l’equip directiu de SIE per donar forma al futur de PlayStation, incloent-hi la successió del càrrec de CEO de SIE.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content