PlayStation Sector

Sony anuncia la retirada de Jim Ryan com a cap de PlayStation

Sony Interactive Entertainment ha anunciat un canvi en la seva estructura directiva. Jim Ryan, actual president i CEO, ha decidit retirar-se el març de 2024 després de gairebé tres dècades de servei en el negoci de PlayStation. Hiroki Totoki, actualment president, COO i CFO de Sony Group Corporation, assumirà el càrrec de president de SIE a partir d’octubre de 2023 i serà nomenat CEO interí de SIE a partir de l’1 d’abril de 2024.

La carrera de Ryan a SIE va començar el 1994 i des de llavors ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat dins de l’empresa, incloent-hi el de president de SIE Europa, cap de vendes i màrqueting global a SIE i vicepresident de SIE. La seva liderança va ser fonamental en el llançament amb èxit de la PlayStation 5 durant la pandèmia global de la COVID-19.

Totoki, mentre assumeix els seus nous càrrecs a SIE, continuarà amb el seu càrrec actual a Sony Group Corporation. Treballarà estretament amb Kenichiro Yoshida, president i CEO de Sony Group Corporation, i l’equip directiu de SIE per donar forma al futur de PlayStation, incloent-hi la successió del càrrec de CEO de SIE.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.