Realitat Virtual

Meta presenta el Meta Quest 3, la nova generació de Realitat Virtual

Meta acaba d’anunciar el llançament del Meta Quest 3, el seu casc de realitat virtual més potent fins ara. A partir de 549,99 €, aquest dispositiu promet oferir experiències de nova generació en realitat mixta.

El Meta Quest 3 ve amb una sèrie de característiques: Ofereix temps de càrrega més ràpids, detalls més nítids i una jugabilitat més suau, gràcies al rendiment del xip Qualcomm Snapdragon XR2 Gen 2. El casc ha estat redissenyat per a una millor comoditat, i ve amb els controladors Touch Plus per a experiències tàctils millorades.

El paquet inclou el casc Meta Quest 3 amb una interfície facial estàndard preinstal·lada, dos controladors Touch Plus amb corretges per als canells i dues piles AA, i un cable de càrrega i adaptador d’alimentació. El dispositiu també ve amb una garantia limitada d’un any.

Per un temps limitat, la compra dels models de 128 GB i 512 GB inclourà el joc d’acció i rol en realitat virtual, Asgard’s Wrath 2, que estarà disponible a l’hivern de 2023. A més, el model de 512 GB ve amb una subscripció a Meta Quest+, que ofereix dos títols seleccionats cada mes.

Meta també ha destacat les característiques de seguretat i privacitat del Meta Quest 3, amb característiques de privacitat millorades que encripten les dades de l’usuari i eines de supervisió que mantenen el contingut adequat per a tothom a la família.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Realitat Virtual

Devsisters anuncia una aventura VR de CookieRun

Devsisters, la desenvolupadora darrere de la franquícia CookieRun, ha revelat CookieRun: The Darkest Night, un joc de realitat virtual.
Realitat Virtual

Assassin’s Creed Nexus VR anuncia data de llançament amb un nou tràiler

Assassin’s Creed Nexus VR marca la primera vegada que els jugadors poden experimentar la franquícia en primera persona.
Skip to content