Ordinador

Neteja escenes de crims a Crime Scene Cleaner

President Studio, l’estudi creador de Crime Scene Cleaner, ha anunciat l’opció de provar el joc. L’estudi fa una càlida invitació a tothom per participar en aquesta oportunitat. Les proves començaran el 28 de setembre i continuaran fins que s’hagin recopilat totes les dades necessàries dels comentaris dels jugadors.

Com s’ha promès, aquestes proves de joc són accessibles per a tothom, completament gratuïtes i sense cap restricció. Per inscriure’s a les proves de joc, les persones interessades poden visitar la pàgina de Steam de Crime Scene Cleaner i fer clic al botó “Sol·licitar accés”. Un cop les proves de joc estiguin obertes, els jugadors podran accedir al joc.

Els participants en les proves de joc també tindran l’oportunitat de guanyar una clau exclusiva de Steam gratuïta per al joc complet. Per ser elegibles per a aquesta oportunitat, s’encoratja als jugadors a proporcionar els seus valuosos comentaris omplint un formulari. Se seleccionaran guanyadors entre totes les respostes rebudes.

A Crime Scene Cleaner, els jugadors assumeixen el paper d’un netejador professional encarregat de netejar escenes de crims, assegurant-se que no quedin cossos ni proves. El joc presenta una narrativa captivadora, on els jugadors han d’explorar les històries darrere de cada crim i netejar l’escena adequadament. Elimina cossos, arregla mobles i fent que l’escena del crim se semblin a l’estat anterior, evitant sospites de la policia.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content