Núvol Ordinador PlayStation Xbox

CD Projekt RED comparteix el tràiler de llançament de Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

CD Projekt RED ha revelat el tràiler oficial de llançament de Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, creant expectació per al llançament de l’expansió el dia 26 de setembre.

El tràiler s’endinsa en el món i la narrativa de Phantom Liberty, explorant temes com la lleialtat, la confiança, la llibertat i la responsabilitat personal. Els espectadors obtenen un tast de les accions dels personatges de l’expansió, incloent-hi la interpretació de Solomon Reed per part de Idris Elba. A més, el tràiler ofereix una mostra dels perills que esperen els jugadors a Dogtown abans del llançament de Phantom Liberty.

El tràiler també mostra la cançó temàtica de l’expansió, “Phantom Liberty”, interpretada per Dawid Podsiadło, un reconegut cantautor de Polònia.

Phantom Liberty, l’expansió per a Cyberpunk 2077, estarà disponible a Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC i GeForce Now a partir del 26 de setembre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content