Núvol Ordinador PlayStation Xbox

CD Projekt RED comparteix el tràiler de llançament de Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

CD Projekt RED comparteix el tràiler de llançament de Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

CD Projekt RED ha revelat el tràiler oficial de llançament de Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, creant expectació per al llançament de l’expansió el dia 26 de setembre.

El tràiler s’endinsa en el món i la narrativa de Phantom Liberty, explorant temes com la lleialtat, la confiança, la llibertat i la responsabilitat personal. Els espectadors obtenen un tast de les accions dels personatges de l’expansió, incloent-hi la interpretació de Solomon Reed per part de Idris Elba. A més, el tràiler ofereix una mostra dels perills que esperen els jugadors a Dogtown abans del llançament de Phantom Liberty.

El tràiler també mostra la cançó temàtica de l’expansió, “Phantom Liberty”, interpretada per Dawid Podsiadło, un reconegut cantautor de Polònia.

Phantom Liberty, l’expansió per a Cyberpunk 2077, estarà disponible a Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC i GeForce Now a partir del 26 de setembre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.