Nintendo PlayStation

Bud Spencer & Terence Hill: Slaps and Beans 2 disponible en format físic per a Nintendo Switch i PlayStation

Trinity Team, Buddy Productions i ININ Games han llançat Bud Spencer & Terence Hill: Slaps and Beans 2, un nou joc dedicat als fans del duo cinematogràfic. Basant-se en l’èxit del primer joc, Slaps and Beans 2 manté la clàssica mecànica d’acció, amb cops devastadors i voladors, mentre introdueix un sistema de combat millorat amb més profunditat.

Els jugadors poden gaudir del joc en solitari o en mode cooperatiu local, amb una jugabilitat millorada que inclou diversos minijocs. Amb personatges estimats, lluites icòniques, una banda sonora original d’Oliver Onions, i una interpretació de veu excel·lent, Slaps and Beans 2 està destinat a emocionar els fans de tot el món.

En aquesta nova aventura, Bud i Terence es troben atrapats a l’Àfrica i aprofiten l’oportunitat per salvar un poble de delinqüents. Intenten utilitzar un vaixell de càrrega de plàtans per tornar a casa, però, com era d’esperar, les coses no surten com estaven planejades. Acaben circumnavegant el món, fent-se passar per agents de policia a Miami per infiltrar-se en una organització de jocs clandestins, fent-se passar per jugadors i lluitant contra mafiosos, ninjes, soldats i qualsevol altre que es creui en el seu camí. I d’alguna manera, tot sembla estar relacionat amb els plàtans!

Les característiques del joc inclouen una edició física que conté un mini llibre d’art, un pòster de la pel·lícula i una portada reversible de Renato Casaro, el creador dels pòsters de les pel·lícules de Bud Spencer.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.