Nintendo PlayStation

Bud Spencer & Terence Hill: Slaps and Beans 2 disponible en format físic per a Nintendo Switch i PlayStation

Trinity Team, Buddy Productions i ININ Games han llançat Bud Spencer & Terence Hill: Slaps and Beans 2, un nou joc dedicat als fans del duo cinematogràfic. Basant-se en l’èxit del primer joc, Slaps and Beans 2 manté la clàssica mecànica d’acció, amb cops devastadors i voladors, mentre introdueix un sistema de combat millorat amb més profunditat.

Els jugadors poden gaudir del joc en solitari o en mode cooperatiu local, amb una jugabilitat millorada que inclou diversos minijocs. Amb personatges estimats, lluites icòniques, una banda sonora original d’Oliver Onions, i una interpretació de veu excel·lent, Slaps and Beans 2 està destinat a emocionar els fans de tot el món.

En aquesta nova aventura, Bud i Terence es troben atrapats a l’Àfrica i aprofiten l’oportunitat per salvar un poble de delinqüents. Intenten utilitzar un vaixell de càrrega de plàtans per tornar a casa, però, com era d’esperar, les coses no surten com estaven planejades. Acaben circumnavegant el món, fent-se passar per agents de policia a Miami per infiltrar-se en una organització de jocs clandestins, fent-se passar per jugadors i lluitant contra mafiosos, ninjes, soldats i qualsevol altre que es creui en el seu camí. I d’alguna manera, tot sembla estar relacionat amb els plàtans!

Les característiques del joc inclouen una edició física que conté un mini llibre d’art, un pòster de la pel·lícula i una portada reversible de Renato Casaro, el creador dels pòsters de les pel·lícules de Bud Spencer.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content