Nintendo

El clàssic de Nintendo DS, Dementium: The Ward, anunciat per a Nintendo Switch

Atooi ha anunciat el retorn del clàssic joc de terror, Dementium: The Ward, aquesta vegada per a la Nintendo Switch. Originalment llançat a la Nintendo DS, el joc és conegut per la seva combinació d’elements de supervivència de terror i jugabilitat en primera persona.

La reedició de Dementium: The Ward a la Nintendo Switch promet recuperar l’atmosfera inquietant i el combat que van fer que l’original destaqués en la portàtil de dues pantalles. La transició del joc a la plataforma Switch també suggereix possibles millores en els controls, aprofitant les capacitats de la nova consola.

Encara no s’ha anunciat la data exacta de llançament, però els fans de la franquícia i els nous jugadors poden esperar visitar l’Hospital Redmoor ben aviat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.